MALZEMELER
Küçük bir lahananın yarısı
1 adet kuru soğan
1 adet limon
3 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz Pul biber
Sos için:
3 çorba kaşığı ketçap
2 çorba kaşığı light
mayonez
Lahana incecik şeritler halinde doğranır. Azıcık tuz ile ovulur. Soğan küçücük doğranır. Lahanaya ilave edilir. Limon suyu, sıvı yağ, tuz eklenip iyice Bayanştırılır. Diğer yanda mayonez ve ketçap güzelce çırpılıp servis tabağına alınan lahanaların üzerine dökülür.
Bir Ziyaretçimizin Önerisi:
Ben bu salatayı nar ekşisi, biraz limon tuz zeytinyağı ile yoğururcasına ovalıyorum bekletebildiğim kadar bekletip servis esnasında mayonez ve yoğurtla birlikte Bayanştırıyorum tavsiye ederim süper oluyor. (Maviş)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)