Malzemeler :
2 kase brüksellahanası
6-7 adet brokoli
1 tane, havuç
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
Tuz, limon
Yemek Tarifi
Öncelikle sebzeleri ayıklayalım havuçlar çok büyükce doğrayalım ve bol suda yıkayalım, geniş bir tencereye alalım haşlanmaya bırakalım. Sebzeleri haşlayacağınız suya tuzunu ayarlamayı unutmayınız. Haşlanan sebzeleri süzgece alalım, Tencereye 1 yemek kaşığı zeytinyağını alalım üzerine incecik kıydığımız sarımsağı soteleyelim sebzeleri ilave edelim sotelemeye devam edelim, gerekiyorsa tuz ilave edelim servis tabağına alalım limon dilimleri ile süsleyip servise sunalım. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)