Malzemeler
• 8 adet taş kadayıf
• 2 su bardağı şeker
• 2 su bardağı su
• 2 çorba kaşığı hindistancevizi
• 1 su bardağı çırpılmış kremşanti
• 1 adet kivi
Kadayıfların kenarını çıBayann.Yumurtaya bulayıp kızartın.
2 Ayrı bir tencerede şeker ve suyu kaynatın. Kızarttığınız kadayıfları şerbetin içine atın. Kısık ateşte kadayıflar şerbetini çekene kadar pişirin. Soğumaya bırakın.
3 Hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alın. Ortasına kremşanti veya kaymak koyup, süsleyip servis yapın. Arzu edilirse üzerine meyve konabilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)