20 Ocak 2017 Cuma

Taş Kadayıfı Tarifi


Malzemeler
•  8 adet taş kadayıf
•  2 su bardağı şeker
•  2 su bardağı su
•  2 çorba kaşığı hindistancevizi
•  1 su bardağı çırpılmış kremşanti
•  1 adet kivi
Tatlı Tarifi
Kadayıfların kenarını çıBayann.Yumurtaya bulayıp kızartın.
2   Ayrı bir tencerede şeker ve suyu kaynatın. Kızarttığınız kadayıfları şerbetin içine atın. Kısık ateşte kadayıflar şerbetini çekene kadar pişirin. Soğumaya bırakın.
3   Hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alın. Ortasına kremşanti veya kaymak koyup, süsleyip servis yapın. Arzu edilirse üzerine meyve konabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)