MALZEMELER
6 adet tavuk but
4 adet patates (haşlanmış)
3 adet domates 2 adet sivri biber
1 çorba kaşığı salça
6 diş sarmısak
Tuz
Karabiber
ÖNCE VİDEOMUZU İZLEYEBİLİRSİNİZ:
Tavuk butları temizlenip yıkanır. Derilerinin altına ka¬bukları ayıklanmış sarmısaklardan birer diş yerleştirilir. Haş¬lanmış patatesler kaim halka halinde kesilir. Fırın tepsisine yerleştirilir. Üzerine tuzlanmış ve karabiberle ovulmuş tavuk butları yerleştirilir. Domatesler rendelenir. Sivri biberler ile süslenip en üste yarım su bardağı su ile ezilmiş salça dökülür. 200° fırında 30 dakika pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)