4 Mart 2017 Cumartesi

Soslu Piliç Tarifi



Malzemeler
1 kilogram kuşbaşı tavuk
3 yemek kaşığı mısır nişastası
3 yemek kaşığı soya sosu
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı sirke
marul yaprakları
Maydonoz
tuz
kekik

Yemek Tarifi
Bütün malzemeleri tavuğun üzerine alıp iyice birbiriyle Bayanştırın.Hazırladığınız bu Bayanşımı en az 3 saat dolapta bekletin.
Teflon tavaya yarım çay bardağı sıvı yağını alıp tavuğu tavaya koyup arada sırada Bayanştırıp 15 dakika pişirin.
Servis tabağına marul ve maydonozları dizip piliçleri üzerine alın .Sunumu bu şekilde yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)