29 Aralık 2015 Salı

Beşiktaş Denys Boyko ve Douglas ile anlaşırken alternatifler için de çalışıyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puanla lider tamamlayan Beşiktaş, sezonun ikinci bölümü öncesi transfer çalışmalarını 5 Ocak'ta başlayacak transfer döneminin ilk günlerinde sonuçlandırıp, kısa olan devre arasında uyum sürecini atlatmayı planlıyor. 
 
Öncelikli stoper ve kaleci transferi için harekete geçen ve ince eleyip sık dokuyarak belirlediği isimler üzerinde temaslarını sürdüren Siyah-beyazlılar, Denys Boyko ile stoper Douglas ile el sıkışırken alternatifler için de girişimlerine devam ediyor. 
 
Kaleci Boyko ile stoper Douglas için forma giydikleri kulüpleri Dnipro'nun yanıtını bekleyen Beşiktaş, karşılaşabileceği olumsuz sonuç için alternatiflerle de temas kuruyor. 
 
Başkan Fikret Orman'ın transfer çalışmalarında alternatifleri de hazır tutarak transferde zorda kalmak istemediği öğrenildi. 
 
Beşiktaş'ta Süper Lig'in ikinci devresinde 2 yeni transferle girmeyi planlarken, aslında transfer sayılacak 2 isim de takımdaki yerini alacak. Uzun süren sakatlık dönemi geçiren Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın takıma dönmesi, hem orta sahadaki rotasyonu kolaylaştıracak hem de rekabeti arttıracak. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş

Puan durumu

Maç özetleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)