29 Ocak 2016 Cuma

Hindi Haşlama Tarifi


Malzemeler
500 gr. hindi kuşbaşı
1  adet kereviz
2 adet havuç 1 adet patates
3 adet soğan
1 adet yumurta
1 adet limon Tuz – Karabiber
Yemek Tarifi
Hindi kuşbaşı yıkanıp tencereye alınır. Kereviz, patates, havuç iri küpler halinde doğranıp tencereye alınır. Soğanlar 4 ’e bölünüp tencereye atılır. Tuz ve karabiber konulup 5 bar­dak su eklenir, et ve sebzeler yumuşayana dek pişirilir. Diğer yanda 1 yumurta sarısı 1 limon suyu ile iyice çırpılır. Yavaş yavaş ve Bayanştırarak tencereye eklenir. 1-2 taşım daha kay­natılıp servis yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)