Malzemeler
500 gr. hindi kuşbaşı
1 adet kereviz
2 adet havuç 1 adet patates
3 adet soğan
1 adet yumurta
1 adet limon Tuz – Karabiber
Hindi kuşbaşı yıkanıp tencereye alınır. Kereviz, patates, havuç iri küpler halinde doğranıp tencereye alınır. Soğanlar 4 ’e bölünüp tencereye atılır. Tuz ve karabiber konulup 5 bardak su eklenir, et ve sebzeler yumuşayana dek pişirilir. Diğer yanda 1 yumurta sarısı 1 limon suyu ile iyice çırpılır. Yavaş yavaş ve Bayanştırarak tencereye eklenir. 1-2 taşım daha kaynatılıp servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)