Malzemeler:
•1 tane bütün pirzola
•1 kase arpacık soğan
•5 diş sarımsak
•1 kase çeri domates
•4 tane patates
•bir miktar kekik
•bir yemek kaşığı karabiber
Yemek Tarifi
Öncelikle, bütün pirzolanın, kemiklerinin arasaındaki etleri ayıralım. Isıya dayanıklı fırın tepsisine, pirzolayı alalım, tac şekli verelim. ayırdığımız eti sarımsaklayarak etin ortasına yerleştirelim. Taze kekik ve tuz serpelim tepsinin kenarına, patates ve arpacık soğanı dizelim ceri domatesleri ilave edelim. Tane karabiberi ilave edelim 190 derecelik ısıda pişmeye bırakalım. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)