2 Ocak 2016 Cumartesi

Milli Piyango satışları arttı

Ekonomi30.12.2015 Çarşamba 13:12Haber: İHAmetin boyutuÇekilişe günler kala, Bilecik ’te, Milli Piyango ’nun yılbaşı özel çekiliş için hazırlanan biletlerinin satışı geçen seneye oranla daha fazla satıldığı belirtildi.video haberMilli piyango sana çıksa ne yapardın?
Bilecik ’te milli piyango satıcılığı yapan Bekir Akgül, bu sene 55 milyonluk büyük ikramiyeye vatandaşların ilgi gösterdiğini belirtti.
Akgün, “Geçen sene aldığımız biletler ellerimizde kaldı. Bu sene işler güzel. Yeni yıla 1 gün kala, bizim işler daha hızlı olur. Yarın son günümüz yarın ne satarsak. Tam bilet 50 TL, yarım bilet 25 TL çeyrek bilet ise 12,50 TL ’den satışa sunuldu. Vatandaşlar en çok çeyrek bilet aldılar şu ana kadar. Vatandaşlarımızı özellikle sahte biletler konusunda uyarıyoruz. Bilet arkasında ruhsat numarası ve kaşe numaralarının aynı olmasına dikkat etmelerini öneriyoruz” dedi.
Beyaz Show Yılbaşı gecesi konuklarıBeyaz Show Yılbaşı gecesi konuklarıBeyaz Show Yılbaşı gecesi konuklarıfoto haberBeyaz Show Yılbaşı gecesi konukları
Bilet alan Cansu Yiğit, bir umutla bilet aldığını belirterek, “55 milyonluk büyük ikramiyeni bana çıksa neler yapardım, ilk olarak eğitimi tamamlardım, sonrası daha sonra düşünürdüm” dedi.
Dakika dakika neler oluyor? Öğrenmek için hemen tıklayın.
Milli PiyangobiletsatışBilecikartış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)