Malzemeler
2 adet kabak
2 adet patates
1 adet havuç
1 kâse bezelye
1 orta boy soğan
Tuz
Karabiber
Yemek Tarifi
Bütün sebzeler ayıklanıp iri küpler halinde kesilir. Soğan dörde bölünür. Bezelyeler, tuz ve karabiber eklenip güzelce harmanlanır. Fırın poşetine konup ağzı sıkıca bağlanır. Poşetin 1-2 yerine iğne ile delik açılır. 200° fırında 45 dakika pişirilir. Yanında yoğurt ile servis yapılır.
Not: Diyet sırasında bol bol sebze yenmeli. Kalori değerleri çok düşük olmasının yanı sıra bağırsak hareketlerimizi kolaylaştırır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)