15 Aralık 2016 Perşembe

Paneli Parmak Tavuk


Malzemeler
Galeta unu Normal un 1 çırpılmış yumurta 1 adet patates 7 adet parmak tavuk Akdeniz yeşillikleri çeri domates Maydanoz biraz susam tuz karabiber
Tarif
Öncelikle tavuklarımızı tuz ve biberle tatlandırıyoruz. Tavuklardan sonra panemizin içerisine tuz, biber, toz maydanoz ve kurutulmuş domates ekliyoruz. Sonra elimizle Bayanştıyoruz. Önce tavuklarımızı normal una buluyoruz, sonra yumurtaya banıyoruz, en son olarakda galeta unu ile paneliyoruz. Panelediğimiz tavukları 170 dereceklik yağda kızartıyoruz. Kızaran tavuklarımızı tabağımıza alıyoruz. Tavukların yanına akdeniz yeşillikleri ve domateslerle süslüyoruz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)