Malzemeler:
1 tane, ekmek(halka ekmek)
1 kase beyaz peynir
1 miktar, maydonoz
100 gr.pastırma
1 çay fincanı, süt
2 tane, yumurta
Öncelikle halka ekmeği, porsiyon olucak şekilde keselim. Kestiğimiz ekmeği soguk suyun altına tutalım, daha sonra fazla suyunu sıkarak alalım. Sıktığımız ekmeklerin aralarını keselim, yarısına pastırmayı diğer yarısına maydonozlu peyniri koyalım. Çukur bir kapta süt ve yumurtayı çırpalım, hazırladığımız ekmekleri bu Bayanşıma batırıp tepsiye dizelim. 170 derecelik ısıda kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Malzemeler
2 yumurta
1 su bardağı süt
100 gram pastırma
1 kase beyaz peynir
1 tutam maydonoz
1 ekmek
Börek Tarifi
1 tane yuvarlak ekmeği parçalara ayırn. Sopuk su dolu bir kaba daldırıp çıBayann ve elinizle suyunu hafifçe sıkın. Ekmekleri bıçak yardımıyla kesin ve içine pastrıamaları koyun. Maydanozla peyniri kesin ve diğer kalan ekmeklerin arasına koyun. Yumurtaları çırpın ve sütle Bayanştırın hazırlana ekmekleri bu sosa batırın ve pişirmke için fırın tepsisine dizin ve 170 derecede kızarana kadar pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)