20 Ocak 2017 Cuma

Fincan Muhallebisi Tarifi


En hızlı, en pratiktatlı tarifleriyle yeniden sizlerleyiz. Fincan Muhallebisi Tarifini yaptıktan sonra bakmaya doyamacaksınız. Görüntü gerçekten muhteşem oluyor, yaptıktan sonra uzun süre kimseye dokundurmadım tarifi yaptıktan sonra resmini çeker, sunuma veriririm normalde. İşte bu tarifte görüntüyü bozmak istemedim, sanırım biraz da eziyete soktum işi, bir süre sonra kıyamadım güzellerime buyrun dedim. Afiyetle yenildi, övgüler alındı ertesi gün tekrar yapmam için söz alındı..:) Eğer sizde sevdiklerizle güzel bir lezzeti paylaşmak istersniz tarifi deneyin deriz.
Fincan Muhallebisi Tarifi  yaparken dikkat etmemiz gereken püf noktaları, sütün içine malzemeleri süt soğukken koymanız daha iyi sonuç verecektir, sürekli Bayanştırarak pişirelim pürüzsüz bir görüntü elde edersiniz. Çelik tabanlı bir kap kullanıyorsanız pişirmek için, ocaktan aldıktan sonrada bir süre daha Bayanştırmaya devam etmeniz iyi olacaktir. Zira çelik tencereler ocaktan aldıktan sonrada bir süre pişirmeye devam ediyor. Vanilyayı ekledikten sonrada bir süre Bayanştıralım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)