21 Ocak 2017 Cumartesi

Milföylü Muzlu Pasta Tarifi



GEREKLİ MALZEMELER (8 Kişilik)
2 tane orta boy muz
1 tane limon kabuğu rendesi
1 paket vanilya
1 tane yumurta sarısı
1 çorba kaşığı nişasta
3 çorba kaşığı un
1 su bardağı toz şeker
3 su bardağı süt
8 yaprak milföy
Üzeri için
Pudra şekeri
Börek Tarifi
4 tane milföy hamurunu yanyana dizerek merdane yardımı ile inceltin. Çatal yardımı ile iyice delin ve tepsiye yayın. Diğer kalan hamurada aynı işlemleri yapın. 170 derecede olan fırında pişirin ve bir diğer taraftan sütü tencereye boşaltın içine diğer bütün malzmeleri ekleyin ve pişirin. 4 parça olan milföyün üstüne kremayı koyun ve arasına dilimlediğiniz muzu yerleştirin. Kalan dört parçayıda üstüne kapatın. Kalan muz dilimlerini dizin ve üstüne pudra şekeri ekin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)