3 Şubat 2017 Cuma

Balıklı sebze Tarifi



MALZEMELER
Yarım  su bardağı Amerikan Pirinci
100 gram somon
1 tane bostan patlıcanı
1 tane  kabak
50 gram rendelenmiş kaşar
Kızartmak için sıvıyağı
1 miktar  karabiber, kırmızı biber
Yeteri kadar tuz
Yemek Tarifi
Öncelikle patlıcan ve kabakları yıkayalım ve soyalım 2 cm kalınlığında halka halka doğarayalım.  Kızartma tavasında arkalı önlü kızartalım (çok fazla kızartmayınız) kağıt havlu üzerine alalım daha sonra fırın kabına dizelim, üzerine haşlanmış pirinci gelişi güzel serpelim. Somon balıklarını keselim (sebzelerin boyutunda) balıklarıda fırın kabına yerleştirelim en üste rende kaşar peynirini serpelim 170 derecelik ısda pişirelim. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)