MALZEMELER
Yarım su bardağı Amerikan Pirinci
100 gram somon
1 tane bostan patlıcanı
1 tane kabak
50 gram rendelenmiş kaşar
Kızartmak için sıvıyağı
1 miktar karabiber, kırmızı biber
Yeteri kadar tuz
Öncelikle patlıcan ve kabakları yıkayalım ve soyalım 2 cm kalınlığında halka halka doğarayalım. Kızartma tavasında arkalı önlü kızartalım (çok fazla kızartmayınız) kağıt havlu üzerine alalım daha sonra fırın kabına dizelim, üzerine haşlanmış pirinci gelişi güzel serpelim. Somon balıklarını keselim (sebzelerin boyutunda) balıklarıda fırın kabına yerleştirelim en üste rende kaşar peynirini serpelim 170 derecelik ısda pişirelim. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)