Teknoloji, Sosyal Medya, Mobil Teknoloji, Ekonomi, Borsa, Flash Oyun, Spor, Haberler, Yemek Tarifler, Pratik Bilgiler
13 Şubat 2017 Pazartesi
Domates Tepsi Musakkası Tarifi
• 1.5 kilo domates
• 1 çay bardağı sıvıyağ
• 250 gr kıyma
• 4-5 adet soğan
• 1 fincan pirinç
• Kıyılmış maydanoz
• Tuz, karabiber
Yemek Tarifi
1- Soğanlar doğranır. Tencereye sıvıyağ, soğan ve kıyma konulup kavrulur. Bir miktar kavrulunca tuz, yıkanmış pirinç, kıyılmış maydanoz katılır. Karabiber ilave edilip ateşten alınır.
2- Domateslerin üzerinden bir kapak açılır. İçi ve çekirdekleri oyulup boşaltılır.
3- Pişirilen kıymalı iç domateslerin içine doldurulur. Domatesin üstünden çıBayanlan kapak tekrar oturtulur. Domatesler tepsiye dizilir.
4- Salça su ile Bayanştırılıp domateslerin üzerine dökülür. Kızgın fırına verilip pişirilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)