13 Şubat 2017 Pazartesi

Hamsi Ekmeği Tarifi



GEREKLİ MALZEMELER (4 Kişilik)
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yumurta
yarım bardak un
2 bardak mısır un
1 kuru soğan,( doğranmış)
1 avuç taze nane, (doğranmış)
1 kase doğranmış maydanoz
1 kase taze soğan
1 kase tuzlanmış hamsi, (1 gece önceden suya yatırılmış)
Yemek Tarifi
Bir kabın içerisine bütün malzemleri ekleyin ve Bayanştırın. Bu harc katı olursa az da su eklenebilir. Pişirme tepsisine Bayanşımı yağlı kağıt üzerine serin. Bayanşımın ince bir kat olmasına dikkat edin kalın olursa içi zor pişer. 170 derecelik fırında pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)