Teknoloji, Sosyal Medya, Mobil Teknoloji, Ekonomi, Borsa, Flash Oyun, Spor, Haberler, Yemek Tarifler, Pratik Bilgiler
12 Şubat 2017 Pazar
Zeytin Yağlı Kuru Sebzeler Tarifi
Malzemeler.
2 Su bardağı kuru sebze
2 Havuç
1 Kereviz
2 Soğan
1 Baş sarmısak
Yarım kaşık salça
Yarım su bardağı zeytinyağ
Yarım demet maydanoz
1 Çay kaşığı şeker
2 Çay kaşığı tuz
Yemek Tarifi
Barbunya veya beyaz fasülye akşamdan ayıklanıp yıkanır.
*** Havuç ,kereviz,soğan sarmısak küçük doğranır.
*** Hepsi zeytinyağ ile sararıncaya kadar kavrulur.
*** Salça konur; birkaç kere Bayanştırılır.
*** Haşlanıp süzülmüş fasülye şeker tuz ve su konur.Yavaş yavaş pişirilir.(1,5-2 bardak su)
*** Kapak aralanarak soğutulur.Servis tabağına alınıp maydanoz ile süslenir.
NOT : Taze barbunya bir taşım haşlanarak süzülür
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)