2 Nisan 2017 Pazar

LİMONLU BİSCOTTİ Tarifi


MALZEMELER
Dilimlenmiş ve ikiye bölünmüş limonlu
kek (7-8 parça)
120 gram bitter çikolata
Toz fıstık, hindistancevizi rendesi
Pasta Tarifi
1. Fırını 120 ºC ’ye ayarlıyoruz.
2. Dilimlenmiş (1-1,5 cm kalınlığında) ve ikiye bölünmüş kek parçalarını yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz.
2. Önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişiriyoruz.
3. Tel ızgara üzerinde soğutarak eritilmiş çikolataya batırıyoruz.
4. Çikolatalı kısımlarına fıstık ya da hindistancevizi rendesi serpiştiriyoruz.
5. Yağlı kağıt üzerinde oda sıcaklığında soğutarak servis yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)