30 Aralık 2015 Çarşamba

Haftanın Windows 10 Uygulamaları

Haftanın Windows 10 Uygulamaları
Paylaşın
Yazılım
Windows 10
Her hafta olduğu gibi bu hafta da bilgisayarlarınızda, tabletlerinizde veya telefonunuzda kullanabileceğiniz Windows 10 Uygulamalarını sizler için bir araya getirdik. 28.12.2015 / 22:00

Haftanın Windows 10 Uygulamaları ile karşınızdayız. Farklı kategorilerden birbirinden yararlı ve işlevsel uygulamalar sizleri bekliyor.

Bu hafta Kilit Ekranım, Sevgili Günlük, Biliyor Muydunuz?, Norton Studio ve KGM uygulamalarını inceliyoruz. Bu uygulamalara hep birlikte göz atalım.

Haftanın Windows 10 Uygulamaları - 21 Aralık

Her hafta olduğu gibi bu hafta da bilgisayarlarınızda, tabletlerinizde veya telefonunuzda...

Bu uygulamaların tamamını Windows 10 ve Windows Mobil markette bulabilirsiniz.

Kilit Ekranım

Kilit Ekranım uygulaması ile kilit ekranınızı kişiselleştirebilir ve duvar kağıdını değiştirebilirsiniz. Windows 8.1 ve Windows 10'a göre dizaynıyla kilit ekranı kişiselleştirmesi için birebir!

:: Kilit Ekranım uygulamasını indirmek için tıklayın

Sevgili Günlük

Günlükleri dijital ortama taşıyan Sevgili Günlük uygulaması ile kullanıcı adı ve şifrenizi oluşturduktan sonra yaşamınızla ilgili olan önemli olayları kayıt altına alabilirsiniz. Yazılarınızı tarihleriyle birlikte kaydedebilir, silebilir ya da güncelleyebilirsiniz.

:: Sevgili Günlük uygulamasını indirmek için tıklayın

Biliyor Muydunuz?

Her gün bir yeni bilgi öğrenmek ve genel kültürünüzü geliştirmek için birebir olan Biliyor Muydunuz? uygulaması ile özenle seçilmiş ilginç bilgileri öğrenebilirsiniz. 

:: Biliyor Muydunuz? uygulamasını indirmek için tıklayın

Norton Studio

Windows'un yeni arayüzü için yeniden tasarlanan Norton Studio uygulaması, sade ve şık arayüzü ile kullanıcıların Norton ürünlerini tek bir konumdan farklı PC ’ler ve cihazlar üzerinde görüntülemesini ve yönetmesini sağlıyor. 

:: Norton Studio uygulamasını indirmek için tıklayın

KGM

Sürekli  seyahat yapan kullanıcılar için birebir olan KGM uygulaması, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış. İki şehir arasındaki uzaklıktan illerin ilçelerine olan uzaklığına kadar görüntüleyebilir, aracınıza ait OGS/HGS geçiş ihlali olup olmadığını sorgulatabilirsiniz. 

:: KGM uygulamasını indirmek için tıklayın

:: Haftanın Windows 10 uygulamalarını beğendiniz mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)