4 Mart 2016 Cuma

Piliçli Bamya Tarifi



Malzemeler:
200 gram kuru bamya
1 tavuk göğsü
2 adet patates
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı salça
2 adet havuç
2 adet soğan
tuz,karabiber
mısırözü yağı
su
Yemek Tarifi
Sarımsağı, soğanları yemeklik doğrayın. Sıvıyağ ile birlikte tencerede kavurun. Soyulmuş havuçları da küp doğrayın. Üstüne havuç, patates ve doğranmış tavuk etini ilave ederekkavurmayı sürdürün. En son olarakta salça vebamyayı da ilave edip biraz daha kavurup tuzunu,karabiberini atın üstünü geçecek kadar su ilave edin pişmeye bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)