4 Mart 2016 Cuma

Düdüklüde Etli Fasulye Güveci Tarifi


Malzemeler :
500 gr. kuzu eti
700 gr. taze fasulye
3 soğan
5 diş sarımsak
3 küçük patates
1 çorba k. domates salçası
1 tatlı k. biber salçası
Zeytinyağı
Tuz
Su

Yemek Tarifi
3 adet soğanı ve 5 diş sarımsağı ve 3 patatesi iri olarak kesin. Tencereye 500 gr. kuzu etini alın.Üzerine sarımsakları, soğanları ve patatesleri ilave edip üzerine tuz zeytinyağı ilave edin.
Suyun içine domates salçası ve biber salçasını eritin. Tencereye salçalı suyu ilave edip pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)