6 Mart 2016 Pazar

Prenses Tatlısı Tarifi


MALZEMELER
1 litre süt
7  kaşık un
1,5 bardak toz şeker (veya 35 adet tatlandırıcı)
3 çorba kaşığı kakao
Sütlü Tatlı Tarifi
Soğuk süte, un, şeker eklenip hiç ara vermeden Bayanştırıla­rak muhallebi kıvamına gelene dek pişirilir. (Eğer tatlandırıcı kullanacak isek şekeri, muhallebiyi ocaktan indirdikten sonra ilave ederiz.) İyice çırptığımız muhallebinin yarısı servis kabı­na boşaltılır, diğer yarısına 3 kaşık kakao eklenip biraz daha çırpılır. Kalan muhallebinin üzerine boşaltılır. Soğumaya bırakılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)