Malzemeler
1 kase ayıklanmıŠarpacık soÄanı 2 baÅ sarımsak 1 kase kuÅbaÅı (biraz küçük doÄranmıÅ) 1 kaÅık domates ve biber salçası Kimyon + Kırmızı Biber ZeytinyaÄ
Tarif
Ä°lk önce etleri tencereye alıp kendi suyunu çekip yumuÅayıncaya kadar piÅirelim. Daha sonra tenceremize zeytinyaÄını alıp ayıklanmıŠsoÄanları etlerimizin üzerine ilave edip birkaç dakika daha kavrulmasını saÄlayalım. AyıklanmıŠsarımsakları da ilave edelim. 1-2 dakika daha kavurma iÅlemini gerçekleÅtirdikten sonra salçasını ve baharatları ilave edip üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edelim. Etler yumuÅayıncaya kadar piÅirelim. Yanında birde Åehriyeli pilav süper olur... Afiyet Bal Åeker Kaymak Olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)