15 Aralık 2016 Perşembe

Gyuniki Teriyaki


Malzemeler
250 gr Dana Kaburga eti 100 gr Kırmızı Şarap 100 gr Kanyak 50 gr Beyaz Şarap 100 gr Koyu Soya Sos 100 gr Tuz 50 gr zencefil 50 gr Köri
Tarif
Dana eti hariç tüm malzemeler derin bir kapta Bayanştırılıp çırpılır Sonra dana eti 2 eşit parçaya bölünüp Bayanşımın içine bırakılır ve 24 saat o Bayanşımın içinde bekler Sonra fırın tepsisine yerleştirilir ve o Bayanşımdan da tepsiye biraz koyulur Etin kurumaması ve yapışmaması için 150 derecede 1 saat pişirilir Sonra servise hazır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)