Malzemeler
1,5 su bardağı börülce 150 gr kıyma 1 büyücek soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 1yemek kaşığı margarin 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı tuz karabiber biraz tarçın
Tarif
Börülceyi ayıklayıp akşamdan suda ıslatın Soğanı yıkayıp incecik doğrayın;yağla birlikte ateşe koyun Arada Bayanştırarak hafifçe börttürün,kıymayı katın ve Bayanştırmaya devam edin Suyunu çekince salça,biber,tarçın,suyu süzülmüşbörülce ve üzerini örtecek kadar ılık su koyun Börülceler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin Yeterince tuz koyup bir iki taşım kaynatın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)