14 Aralık 2016 Çarşamba

Mısırlı Omlet Tarifi


Malzemeler:
2 Çorba Kaşığı Krema
Tuz, Karabiber
1 Küçük Kutu Tatlı Mısır
3 Yumurta
1 Tatlı Kaşığı Treyağı

Yemek Tarifi
Mısırın suyunu süzün, tuz ve karabiberle Bayanştırın.Yapışmayan bir tavada tereyağını eritin. Mısırları bu yağda 1-2 dakika çevirin, kenara alın.
Yumurtaları çırpın, aynı tavaya tekrar çok az tereyağı ilave edin, üzerine yumurtaları dökün ve tahta kaşıkla devamlı Bayanştırın. Omletiniz sertleşmeden yarı sulu haldeyken ateşten alın. Mısırları ve kremayı ekleyin.
Sıcak olarak servis tabağına alın. Sosis, jambon ile servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)