Malzemeler
3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 2 adet çarliston biberi (doğranmış) 1 adet salçalık kırmızı biber (doğranmış) 500gr. kuşbaşı tavuk göğsü 3 diş sarımsak (ince kıyılmış) 2 adet havuç (küp doğranmış) 250gr. mantar (doğranmış) 1 yemek kaşığı salça tuz, karabiber, kekik sıcak su
Tarif
Soğanı yemeklik doğrayıp geniş ve yayvan bir tencerede yağla kavurun. Doğranmış yeşil ve kırmızı biberleri ilave edip kavurmaya devam edin. Kuşbaşı tavuk etinide ortadan yüksek ateşte suyunu çekinceye kadar kavurun. Sırasıyla küp havuç, mantar, sarımsak ve en son salçayı tek tek ilave edip kavurun. Baharatlarıda ilave edip Bayanştırdıktan sonra yarım bardağa yakın sıcak su ilave edip kapağını kapatın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)