Malzemeler
6 yufka Yarım kg köftelik dana kıyma 2 domates 2 maydanoz 2 soÄan Yarım paket margarin Yarım su bardaÄı süt 1 yemek kaÅıÄı biber salçası Tuz Karabiber
Tarif
Yufkaları ortadan ikiye kesin. EritilmiÅ margarin ve sütü karıÅtırın. Yufkaların üzerine sürün. KesilmiÅ taraflarından yufkanın yarısına kadar rulo Åeklinde sararak ve iki ucunu yufkaların kenarına sıkıÅtırarak yuvarlaklar elde edin. Bir kapta ince kıyılmıŠsoÄan, domates ve maydanozu kıymayla karıÅtırın. Tuz, karabiber ve salçayı ekleyip karıÅtırın. Yufkaların üzerine harcı iyice yayın. Ãnceden ısıtılmıŠ200 dereceye ayarlanmıŠfırında piÅirip servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)