GEREKLİ MALZEMELER
1 su bardağı tavuk eti haşlanmış, didilmiş,
1 su bardağı tavuk suyu
3 yemek kaşığı margarin
5 su bardağı su
yarım su bardağı şehriye
1 yemek kaşığı salça,
3-4 dal maydanoz ve tuz
3 yemek kaşığı limon suyu
1 adet domates
yarım çay bardağı bezelye
Öncelikle çukur bir tencereye margarini alıp eridikten sonra salçasını koyuyoruz.Daha sonra Domatesini küçük, küçük doğrayıp salçanın üzerine ekliyoruz şehriyeyi, tavuk etini,bezelyeyi, limon suyunu, tuzunu son olarakta suyunu ilave ediyoruz. pişmeye bırakıyoruz.Ocaktan indirmeden önce maydonozu ekleyip servise hazır hale getiriyoruz.Sıcak sıcak servis yapıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)