14 Aralık 2016 Çarşamba

Kuzu Kapama 2


Malzemeler
1 kg kuzu( kol ve kürek kısmı) 1 orta baş kuru soğan 3 demet taze ( 12 adet) soğan 1 büyük baş yeşil salata 1 demet dereotu- 1/ 2 demet maydanoz Tuz-karabiber
Tarif
Eti, birer kişilik parçalara doğratın Yıkadıktan sonra ince doğranmış kuru soğanla birlikte ateşe koyun Kısık ateşte, ara sıra Bayanştırıp 10 dakika kaynatın Önce küçük parçalar halinde doğranmış soğanları, sonra da salataları katın Tuz, karabiber ve yeterince sıcak su koyup etler yumuşayana dek pişirin Üzerine maydanoz serpin ve ateşten indirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)