17 Aralık 2016 Cumartesi

Bonfile Linguini


Malzemeler
80 gr. bonfile • 3 adet kestane mantarı • 1 çay bardağı sos • 1/4 adet soğan • 1 diş sarımsak • 1 yemek kaşığı krema • 110 gr. makarna • 1 yemek kaşığı zeytinyağı • 1/6 bağ taze nane • 6 tane zeytin • 4 adet domates
Tarif
Soğan ve sarımsağı tavada çevirin. Jülyen doğranmış bonfile ilave edin. Mantar ve zeytinyağını ekleyerek soteleyin. Demiglas sos koyun ve pişirin. Krema ilave ederek lezzetlendirin. Haşlanmış lingunie makarna ile Bayanştırın. Çukur tabağa koyup, taze nane ve çeri domates ile süsledikten sonra servise sunun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)