18 Aralık 2016 Pazar

Dana Eti Haşlaması 2


Malzemeler
1-1,5 kg dana nuar 4-5 küçük hıyar turşusu 1adet havuç 2 adet soğan 1 çay kaşığı yenibahar Tuz-karabiber 2 adet defneyaprağı
Tarif
Dana budundan çıBayanlan nuarlık eti yıkadıktan sonra çeşitli yerlerinden verevine kesin ve aralarına dilimlenmiş havuç, hıyar turşusu yerleştirin Dibi düz bir tencereye koyun Dörde bölünmüş soğan, defneyaprağı, tuz, baharat ve üzerini geçecek kadar su katıp kısık ateşte pişmesini sağlayın Pişen nuarın soğumasını bekleyin Gerekirse dolapta bırakın Dilimlere bölüp aralarına turşu konulabilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)