Malzemeler
Kuru fasulye 1 ¾ su bardaÄı 300 gram Su 5 su bardaÄı 1 kg SoÄan1 büyük boy 100 gram Parça et (kemikli) 300 gram Margarin 4 yemek kaÅıÄı 40 gram Salça 2 yemek kaÅıÄı 20 gram Tuz 1 2/3 tatlı kaÅıÄı 10 gram Kırmızı biber 1 tatlı kaÅıÄı 2 gram
Tarif
Fasulyeyi yıka, 3 su bardaÄı su ile akÅamdan ıslat, basınçlı tencereye aktar SoÄanı soy, yıka, ince ince doÄra, et, yaÄ, salça, tuz ve kırmızı biberle birlikte fasulyeye ekle, kalan suyu kat, karıÅtır, yaklaÅık 30 dakika piÅir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)