18 Aralık 2016 Pazar

Etli Kuru Fasulye


Malzemeler
Kuru fasulye 1 ¾ su bardağı 300 gram Su 5 su bardağı 1 kg Soğan1 büyük boy 100 gram Parça et (kemikli) 300 gram Margarin 4 yemek kaşığı 40 gram Salça 2 yemek kaşığı 20 gram Tuz 1 2/3 tatlı kaşığı 10 gram Kırmızı biber 1 tatlı kaşığı 2 gram
Tarif
Fasulyeyi yıka, 3 su bardağı su ile akşamdan ıslat, basınçlı tencereye aktar Soğanı soy, yıka, ince ince doğra, et, yağ, salça, tuz ve kırmızı biberle birlikte fasulyeye ekle, kalan suyu kat, karıştır, yaklaşık 30 dakika pişir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)