15 Aralık 2016 Perşembe

File Kervan Bonfile


Malzemeler
640 gr bonfile 200 gr mantar 100 gr kaşar 300 gr domates 100 gr sivri biber 50 gr sucuk 50 gr çam fıstığı 2 çorba kaşığı sıvı yağ 2 adet ince ince doğranmış soğan 1 çay kaşığı tuz ve az miktar karabiber
Tarif
İlk olarak bonfileleri rulo şeklinde ortadan ikiye yarıp, pişirin Başka bir kapta çam fıstığını hafif kavurup, üzerine ince ince doğranmış soğanı ekleyin Ardından sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam edin Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pişirin Hazırladığınız Bayanşıma, baharatını da kattıktan sonra, pişmiş bonfilenin üzerine dökün kaşar, domates ve biberle süsleyip fırına verin Kaşar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çıkartıp servise sunun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)